Така изглежда София сега. Искаше ми се да мога да напиша, че реално не виждаме оранжевия сигнал, но сивата "мъгла" е навсякъде около нас. Сега какво?

Докато поемането на отговорност за околната среда е времеемък процес за всички ни, то по-продуктивно би било да говоря за решения (не само за студените месеци). Няма да забравя миналата есен, когато се разминах с колоездач, който носеше подобна маска. Ами, да! Разбира се, че да инвестираш в здравето си е супер решение.

Началото на 2019-та донесе точно това - под формата на маска или по-точно R-Pur Nano Mask.

Създадена и произведена във Франция, маската осигурява нано филтрация в клас FFP3 +, което означава защита от частици 0,04 микрона, при гранична норма според ЕС от 10 микрона (прах).

Маската е със сменящ се филтър (между 5 и 12 седмици), но екипът, който работи по нея, далеч не спира дотам. Дизайнът и изработката правят голямо впечатление - мека материя, перфектно пасване по лицето, елиминирано плъзгане и абсолютна водоустойчивост. R-Pur Nano се съчетава перфектно с всички каски и очила, като това я прави добър избор и за любителите на мотори. Идва в удобен (и елегантен) за пренасяне кейс и е комплектована с информативна апликация за ежедневна употреба.

В Европа можете да се сдобиете с маската, която реално изпълнява очакванията ни, за 170 Евро.